logo rescope Reparatie & revisie van endoscopen

ENDOSCOOP-REPARATIE EN -REVISIE

Een storing of defect aan een starre of flexibele endoscoop is vervelend. Voor u én voor uw patiënten. Neem in dat geval direct contact op met Rescope. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk, indien mogelijk al de volgende dag, kosteloos beschikt over een vervangend leenexemplaar, uiteraard van de hoogste kwaliteit. De communicatielijnen houden we kort, zodat u snel met ons kunt afstemmen.

De defecte endoscoop repareren wij snel en vakkundig in onze geavanceerde werkplaats. U kunt vertrouwen op onze experts, want zij werken precies volgens de productspecificaties van de producent. Hoe lang dit exact duurt, hangt af van de aard van de reparatie.

In de meeste gevallen bezorgen wij de gerepareerde endoscoop binnen zes tot acht werkdagen retour. Ook bij endoscoop-revisie geven wij vooraf aan hoe lang het gaat duren. In overleg met u nemen wij het leenexemplaar mee terug. Bovendien krijgt u standaard 6 maanden garantie op de reparatie. Dat is de service waar wij voor staan.

ONZE WERKWIJZE BIJ ENDOSCOOP-REPARATIE

Zodra we uw opdracht hebben ontvangen doorlopen wij de volgende stappen:

  • MELDING DEFECT
  • IN 1 DAG AFHALEN VAN DE DEFECTE ENDOSCOOP EN EVENTUEEL LEVEREN VAN EEN LEENEXEMPLAAR
  • INSPECTIE EN OFFERTE
  • GOEDKEURING OP DE OFFERTE
  • REPARATIE
  • KWALITEITSCONTROLE
  • ENDOSCOOP RETOUR

U werkt continu aan veiligheid. Wij ook. Door Rescope gerepareerde of gereviseerde endoscopen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Wij werken volgens een aantal zorgvuldig gedefinieerde procedures, vastgelegd in een kwaliteitssysteem. Wij gebruiken onderdelen die met de grootste zorgvuldigheid worden geproduceerd en bestaan uit patiëntveilig materiaal. U mag op elk moment toetsen of wij ons daaraan houden. Desnoods ook achteraf. Mede dankzij deze efficiënte werkwijze kunnen wij u scherpe tarieven bieden.