logo rescope Reparatie & revisie van endoscopen

OVER RESCOPE

Rescope is een technisch geavanceerde dienstverlener, volledig gespecialiseerd in het repareren en reviseren van flexibele en starre endoscopen. Dit is een uiterst specialistisch vak waarin – op fabrikanten van de apparatuur na – weinigen echt thuis zijn. Maar wij wel.

Met ons serviceconcept bieden wij u ondersteuning bij het technisch beheer van endoscopen. Snel en voordelig. In één werkdag heeft u de beschikking over vervangende apparatuur, tijdelijk of structureel. Zo kunt u zowel de operationele als economische continuïteit van de zorg waarborgen. Want daar staan wij voor: u helpen om uw patiënten optimaal te kunnen helpen.

DAAROM RESCOPE

Rescope is uw professionele partner voor de ondersteuning bij het technisch beheer van endoscopen. Kiest u voor Rescope, dan kiest u voor betaalbare kwaliteit, snelheid en een persoonlijke benadering.

Wij bewijzen dat de reparatie en revisie van endoscopen geen alleenrecht is van fabrikanten. Onze technische experts beschikken over actuele technische kennis en de vaardigheden die nodig zijn om reparaties volgens de hoogste kwaliteitsnormen uit te voeren. Ontwikkelingen in de medische techniek volgen wij op de voet en passen wij pragmatisch voor u toe.

Rescope is niet gebonden aan specifieke merken of fabrikanten en heeft daardoor een onafhankelijke positie. U kunt rekenen op objectief en eerlijk advies, heldere communicatie en een hoog serviceniveau.

ONS TEAM

Rescope werkt met een specialistisch team. Wij stellen strenge eisen aan de opleiding, ervaring en actuele kennis van onze (technische) medewerkers. Heeft u een vraag aan een van hen? Neem dan rechtstreeks contact op.

Petra Benink

Managing director

Petra Benink is een alleskunner. Zij stippelt beleid uit en stimuleert en bewaakt de ontwikkeling van Rescope als technisch geavanceerde dienstverlener. Gesteund door ruim 19 jaar verkoopervaring ziet zij altijd kansen voor onze klanten, Rescope of zichzelf. En hoe innovatief zij ook moet zijn, Petra doet er alles aan die kansen te benutten.

Petra@rescope.nl
+31 (0) 24 366 22 42

U kunt Petra Benink bellen op +31 (0)6 52 06 55 16


Michiel Benink

Technical Director

Peoplemanager Michiel Benink heeft ruim 22 jaar ervaring met het repareren van flexibele en starre endoscopen. Hij is een perfectionist, altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit. Innovatieve oplossingen schuwt hij niet. Michiels passie voor techniek laat hem ook in zijn vrije tijd niet los: als fervent autoliefhebber sleutelt hij graag aan zijn oldtimer.

Michiel@rescope.nl
T +31 (0) 24 366 22 42

U kunt Michiel Benink bellen op +31 (0) 24 366 22 42


Rob Vugts

Operational Manager

Onze operational manager Rob Vugts ziet altijd de positieve dingen in het leven. Dat helpt hem om zijn werk optimaal uit te voeren. Zijn oprechtheid zorgt ervoor dat hij altijd een luisterend oor biedt. Naast zijn hobby’s, hij gaat regelmatig een rondje golfen en maakt heel wat kilometers op de mountainbike, maakt Rob altijd tijd voor zijn kleinkinderen. Als echte Bourgondiër houdt hij ook van een hapje en een drankje.

U kunt Rob Vugts bellen op +31 (0)6 42 28 76 90


Peter van Alphen

Accountmanager

Optimistisch, probleemoplossend en altijd vrolijk: dat is Peter ten voeten uit. Als voormalig hoofd van CSA/DSMH heeft Peter veel gebruikerservaring opgedaan met endoscopen. Bij Rescope voelt hij zich dan ook als een vis in het water. Als hij niet ergens in het land te vinden is om Rescope te vertegenwoordigen, is hij veelal bezig met tennissen, mountainbiken of zijn theatergroep.

U kunt Peter van Alphen bellen op +31 (0)6 29 38 72 47


Grace Sarkam

Officemanager

Grace Sarkam is het beste te typeren als een charmante, warme persoonlijkheid met bovengemiddelde kwaliteiten als organisator van bijvoorbeeld beurzen en events. Binnen Rescope is Grace als officemanager een belangrijke duizendpoot: ontzettend nauwkeurig, gedreven en altijd ‘on schedule’.

U kunt Grace Sarkam bellen op +31 (0) 24 366 22 42


Marleen Deuning

Office Manager

Marleen Deuning is een pittige dame. Ambitieus, gedreven, soms ook kritisch. Gelukkig weet ze hoe ze het moet brengen, want ze is positief ingesteld. Dat maakt haar tot een teamspeler die ons regelmatig aangenaam weet te verrassen. Iets wat ook haar thuisfront en haar vriendinnen beamen: Marleen wil altijd leuke dingen doen.

U kunt Marleen Deuning bellen op


Bob de Pender

Fijnmechanisch instrumentmaker

Bob de Pender is een techneut in hart en nieren. Een man van details. Als fijnmechanisch instrumentmaker bij Rescope zit hij dus helemaal op zijn plek. Bob is een kracht waarop je kunt bouwen. Met een enorme dosis werklust en energie repareert hij al 20 jaar lang flexibele endoscopen. De tijd die hij niet bij Rescope doorbrengt, besteedt hij graag aan een van zijn andere liefdes: auto’s.

U kunt Bob de Pender bellen op


Roland Lemmers

Instrumentmaker Cogentix Medical
Waarom Roland bij Rescope ook wel Willie Wortel wordt genoemd? Omdat hij voor werkelijk élk probleem een oplossing vindt. Houdt zich vooral bezig met onderhoud aan endoscopen van Cogentix Medical. Gefascineerd door techniek en met veel geduld en precisie behandelt hij elke endoscoop alsof het z’n eigen kindje is. In z’n vrije tijd geniet Roland erg van gekostumeerde feesten en close harmony. Een vrolijke noot gegarandeerd dus!
U kunt Roland Lemmers bellen op


Eric Rutten

Fijnmechanisch instrumentmaker

U zoekt een man met gouden handjes die alles aanpakt? Wij niet meer, want Eric Rutten werkt gelukkig bij ons. Gek op mechanische apparatuur, vooral gemotoriseerd. Eric kan z’n hart ophalen bij Rescope, elke dag opnieuw. En alsof het nog niet genoeg is, repareert en onderhoudt hij in z’n vrije tijd vrachtwagens.

U kunt Eric Rutten bellen op


Kostas Nikiforakis

Fijnmechanisch instrumentmaker

Kostas is wat je noemt een ware specialist in fijnmechanische constructies en lasertechniek. Als er íemand voor perfectie en kwaliteit gaat, dan is hij het wel. Tijdens zijn werk bij Rescope blijkt het uit alles. Maar ook tijdens het fotograferen, zijn grote hobby, streeft hij altijd het perfecte plaatje na. Wij houden ervan!

U kunt Kostas Nikiforakis bellen op


Bas Spaan

Instrumentmaker Cogentix Medical

Bas Spaan is onze instrumentmaker die gespecialiseerd is in endoscopen van Cogentix Medical. Hij is een echte doorzetter die altijd het maximale eruit haalt. Naast zijn punctualiteit en betrouwbaarheid wordt ook vooral zijn humor gewaardeerd bij Rescope. Als sportieveling weet hij zijn vrije tijd ook prima in te delen.

U kunt Bas Spaan bellen op


Medard Winants

Fijnmechanisch instrumentmaker

Een fijnmechanisch instrumentmaker die een instrument bespeelt, dat is Medard Winants. Deze basgitarist is een echte teamplayer en een harde werker. Precies zoals het een oud-brandweerman betaamt. Hij kan zijn perfectionisme op het werk en in zijn modelbouwhobby kwijt. Als zorgzame vader met altijd goede zin besteedt hij ook graag zo veel mogelijk tijd aan zijn gezin.

U kunt Medard Winants bellen op


Olav de Vries

Fijnmechanisch instrumentmaker

Als Olav de Vries ergens aan werkt, weet je zeker dat het eindresultaat klinkt als een klokje. Dat zie je zelfs letterlijk terug in z’n hobby: horlogetechniek. Een perfectionist? Jazeker! En dan ook nog een perfectionist die gedreven is om het waarom achter de techniek te achterhalen.

U kunt Olav de Vries bellen op


Stefan Deuning

Fijnmechanisch instrumentenmaker

Stefan Deuning is een teamspeler in hart en nieren, die zich bij ons helemaal op z’n plek voelt. Hij werkt graag precies en nauwkeurig en z’n collega’s waarderen hem om z’n sociale en vriendelijke natuur. Thuis vormt hij samen met z’n vriendin en 3 katten een team. En dan houdt hij ook nog tijd over voor een mooi potje zaalvoetbal.

U kunt Stefan Deuning bellen op


Marco van Kooten

Fijnmechanisch instrumentmaker

Ons zonnetje in huis is Marco van Kooten. Met z’n humor en z’n vrolijke humeur maakt hij ons regelmatig aan het lachen. Daarnaast is hij een loyale, harde werker die zegt waar het op staat. Ook een zonnetje moet zich regelmatig opladen. Marco doet dat bij voorkeur door lekker te klussen aan z’n waterscooter.

U kunt Marco van Kooten bellen op


Niek Cober

Fijnmechanisch instrumentmaker

Topcollega, die Niek Cober. Hij is een doorzetter, die pas rust als hij tevreden is over het werk dat hij heeft geleverd. Dán maakt hij tijd voor een praatje. Sociaal en nieuwsgierig als hij is, ontdekt hij graag wat je bezighoudt. Lucht gerust je hart bij hem, want hij is ook nog eens super betrouwbaar.

U kunt Niek Cober bellen op


Judith Lemmers

Fijnmechanisch instrumentenmaker

Judith is autodidact in hart en nieren. Heeft – als zusje van collega Roland – alles ‘on the job’ geleerd. Creatieve duizendpoot die van geen ophouden weet. Trotse drager van de titel ‘Koningin van de Verlijmingen’ bij Rescope. Judith verslindt boeken alsof het broodjes zijn en geniet erg van herinneringen maken met vrienden en familie.

U kunt Judith Lemmers bellen op


Theodoor Gootjes

Fijnmechanisch instrumentenmaker

Wat Theodoor en Pippi Langkous met elkaar gemeen hebben? Ze delen het motto ‘ik heb het nog nooit gedaan dus denk wel dat ik het kan’. Het is dan ook niet gek dat collega’s en vrienden hem omschrijven als behulpzaam, creatief, superhandig, nieuwsgierig en oplossingsgericht. In zijn vrije tijd mag Theodoor graag (beach)volleyballen, sleutelen aan zijn Buick uit 1953 of tijd doorbrengen met z’n gezin.

U kunt Theodoor Gootjes bellen op


MISSIE & VISIE

Rescope wil altijd en overal de beste kwaliteit bieden op het gebied van reparatie en revisie van endoscopen.

De zorgmarkt verandert. Rescope helpt zorginstellingen zo efficiënt en kwalitatief hoogwaardig mogelijk te werken. Wij besparen onze klanten zowel tijd als geld door endoscopen snel en goed te reviseren, onderhouden en repareren tegen een betaalbare prijs. Voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen is Rescope een onafhankelijke partner die vakkundig antwoord geeft op alle vraagstukken op het gebied van endoscoopmanagement. Wij delen onze kennis en ervaring graag met andere professionals.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

ONZE REFERENTIES

Rescope verzorgt het technisch beheer van starre en/of flexibele endoscopen voor onder andere de onderstaande zorginstellingen. Wilt u meer weten over onze referenties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.