logo rescope Reparatie & revisie van endoscopen

OVER RESCOPE

Rescope is een technisch geavanceerde dienstverlener, volledig gespecialiseerd in het repareren en reviseren van flexibele en starre endoscopen. Dit is een uiterst specialistisch vak waarin – op fabrikanten van de apparatuur na – weinigen echt thuis zijn. Maar wij wel.

Met ons serviceconcept bieden wij u ondersteuning bij het technisch beheer van endoscopen. Snel en voordelig. In één werkdag heeft u de beschikking over vervangende apparatuur, tijdelijk of structureel. Zo kunt u zowel de operationele als economische continuïteit van de zorg waarborgen. Want daar staan wij voor: u helpen om uw patiënten optimaal te kunnen helpen.

DAAROM RESCOPE

Rescope is uw professionele partner voor de ondersteuning bij het technisch beheer van endoscopen. Kiest u voor Rescope, dan kiest u voor betaalbare kwaliteit, snelheid en een persoonlijke benadering.

Wij bewijzen dat de reparatie en revisie van endoscopen geen alleenrecht is van fabrikanten. Onze technische experts beschikken over actuele technische kennis en de vaardigheden die nodig zijn om reparaties volgens de hoogste kwaliteitsnormen uit te voeren. Ontwikkelingen in de medische techniek volgen wij op de voet en passen wij pragmatisch voor u toe.

Rescope is niet gebonden aan specifieke merken of fabrikanten en heeft daardoor een onafhankelijke positie. U kunt rekenen op objectief en eerlijk advies, heldere communicatie en een hoog serviceniveau.

Kwaliteit

Rescope werkt conform Europese normen, volgens kwaliteitssysteem ISO 13485:2016. Door middel van gedegen kwaliteitscontroles en risico-analyses op onderdelen, vakbekwaam personeel en door altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de medische praktijk garandeert Rescope altijd de hoogste kwaliteit.

Meer weten over ons kwaliteitssysteem of de regelgeving? Neem direct contact met ons op.

ONS TEAM

Rescope werkt met een specialistisch team. Wij stellen strenge eisen aan de opleiding, ervaring en actuele kennis van onze (technische) medewerkers. Heeft u een vraag aan een van hen? Neem dan rechtstreeks contact op.

Petra Benink

Managing director

Petra Benink is een alleskunner. Zij stippelt beleid uit en stimuleert en bewaakt de ontwikkeling van Rescope als technisch geavanceerde dienstverlener. Gesteund door ruim 19 jaar verkoopervaring ziet zij altijd kansen voor onze klanten, Rescope of zichzelf. En hoe innovatief zij ook moet zijn, Petra doet er alles aan die kansen te benutten.

Petra@rescope.nl
+31 (0) 24 366 22 42

U kunt Petra Benink bellen op +31 (0)6 52 06 55 16


Michiel Benink

Technical Director

Peoplemanager Michiel Benink heeft ruim 22 jaar ervaring met het repareren van flexibele en starre endoscopen. Hij is een perfectionist, altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit. Innovatieve oplossingen schuwt hij niet. Michiels passie voor techniek laat hem ook in zijn vrije tijd niet los: als fervent autoliefhebber sleutelt hij graag aan zijn oldtimer.

Michiel@rescope.nl
T +31 (0) 24 366 22 42

U kunt Michiel Benink bellen op +31 (0) 24 366 22 42


Peter van Alphen

Accountmanager

Optimistisch, probleemoplossend en altijd vrolijk: dat is Peter ten voeten uit. Als voormalig hoofd van CSA/DSMH heeft Peter veel gebruikerservaring opgedaan met endoscopen. Bij Rescope voelt hij zich dan ook als een vis in het water. Als hij niet ergens in het land te vinden is om Rescope te vertegenwoordigen, is hij veelal bezig met tennissen, mountainbiken of zijn theatergroep.

U kunt Peter van Alphen bellen op +31 (0)6 29 38 72 47


Grace Sarkam

Officemanager

Grace Sarkam is het beste te typeren als een charmante, warme persoonlijkheid met bovengemiddelde kwaliteiten als organisator van bijvoorbeeld beurzen en events. Binnen Rescope is Grace als officemanager een belangrijke duizendpoot: ontzettend nauwkeurig, gedreven en altijd ‘on schedule’.

U kunt Grace Sarkam bellen op +31 (0) 24 366 22 42


Marleen Deuning

Officemanager

Marleen Deuning is een pittige dame. Ambitieus, gedreven, soms ook kritisch. Gelukkig weet ze hoe ze het moet brengen, want ze is positief ingesteld. Dat maakt haar tot een teamspeler die ons regelmatig aangenaam weet te verrassen. Iets wat ook haar thuisfront en haar vriendinnen beamen: Marleen wil altijd leuke dingen doen.

U kunt Marleen Deuning bellen op


Bob de Pender

Workshop supervisor

Bob de Pender is een techneut in hart en nieren. Een man van details. Als fijnmechanisch instrumentmaker bij Rescope zit hij dus helemaal op zijn plek. Bob is een kracht waarop je kunt bouwen. Met een enorme dosis werklust en energie repareert hij al 20 jaar lang flexibele endoscopen. De tijd die hij niet bij Rescope doorbrengt, besteedt hij graag aan een van zijn andere liefdes: auto’s.

U kunt Bob de Pender bellen op


Roland Lemmers

Instrumentmaker Cogentix Medical
Waarom Roland bij Rescope ook wel Willie Wortel wordt genoemd? Omdat hij voor werkelijk élk probleem een oplossing vindt. Houdt zich vooral bezig met onderhoud aan endoscopen van Cogentix Medical. Gefascineerd door techniek en met veel geduld en precisie behandelt hij elke endoscoop alsof het z’n eigen kindje is. In z’n vrije tijd geniet Roland erg van gekostumeerde feesten en close harmony. Een vrolijke noot gegarandeerd dus!
U kunt Roland Lemmers bellen op


Susan Noppen

Instrumentmaker Cogentix Medical
U kunt Susan Noppen bellen op


Judith Lemmers

Fijnmechanisch instrumentenmaker

Judith is autodidact in hart en nieren. Heeft – als zusje van collega Roland – alles ‘on the job’ geleerd. Creatieve duizendpoot die van geen ophouden weet. Trotse drager van de titel ‘Koningin van de Verlijmingen’ bij Rescope. Judith verslindt boeken alsof het broodjes zijn en geniet erg van herinneringen maken met vrienden en familie.

U kunt Judith Lemmers bellen op


Stefan Deuning

Fijnmechanisch instrumentmaker

Stefan Deuning is een teamspeler in hart en nieren, die zich bij ieder van ons helemaal thuis voelt. Hij is precies en accuraat in zijn werk en zijn sociale en vriendelijke karakter waarderen zijn collega’s.
Maar vindt ook tijd voor een potje zaalvoetbal.

U kunt Stefan Deuning bellen op


Olav de Vries

Fijnmechanisch instrumentmaker

Als Olav de Vries ergens aan werkt, weet je zeker dat het eindresultaat klinkt als een klokje. Dat zie je zelfs letterlijk terug in z’n hobby: horlogetechniek. Een perfectionist? Jazeker! En dan ook nog een perfectionist die gedreven is om het waarom achter de techniek te achterhalen.

U kunt Olav de Vries bellen op


Steven Chau

Fijnmechanisch instrumentmaker

Leerde het vak in de States. Harde werker, gepassioneerd en elke dag strevend naar perfectie. Backpackt graag, naar bergen en waterval. Vindt kajakken te gek. Fanatiek volger van de NBA. Sleutelt ook graag aan kapotte mobiele telefoons, die helaas vaker wel dan niet stuk blijven. Stiekem sinds z’n 16e verliefd op actrice Halle Berry.

U kunt Steven Chau bellen op


Bas Veens

Fijnmechanisch instrumentmaker
Bas brengt een groot deel van zijn tijd door met z’n band, waarmee hij naar eigen zeggen volle zalen trekt. Nadat hij klaar is met het conservatorium, hoopt hij misschien fulltime bezig te zijn met muziek. Tot die tijd prijzen we ons gelukkig dat hij zijn creativiteit, vriendelijkheid, toewijding en leergierigheid ook voor ons inzet.
U kunt Bas Veens bellen op


Arjan Nissen

Fijnmechanisch instrumentmaker
U kunt Arjan Nissen bellen op


Tom Deuning

Fijnmechanisch instrumentmaker
U kunt Tom Deuning bellen op


MISSIE & VISIE

Rescope wil altijd en overal de beste kwaliteit bieden op het gebied van reparatie en revisie van endoscopen.

De zorgmarkt verandert. Rescope helpt zorginstellingen zo efficiënt en kwalitatief hoogwaardig mogelijk te werken. Wij besparen onze klanten zowel tijd als geld door endoscopen snel en goed te reviseren, onderhouden en repareren tegen een betaalbare prijs. Voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen is Rescope een onafhankelijke partner die vakkundig antwoord geeft op alle vraagstukken op het gebied van endoscoopmanagement. Wij delen onze kennis en ervaring graag met andere professionals.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

ONZE REFERENTIES

Rescope verzorgt het technisch beheer van starre en/of flexibele endoscopen voor onder andere de onderstaande zorginstellingen. Wilt u meer weten over onze referenties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.