logo rescope Reparatie & revisie van endoscopen

Rescope Ondernemer van het Jaar 2016 Beuningen

Op 21 september 2016 zijn wij met  Rescope uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2016.

De gemeente Beuningen initieerde ook dit jaar weer het Business Event Ondernemer van het Jaar Beuningen met als slogan ” Innovatie heeft vele gezichten”. De realisatie vond plaats in samenwerking met BusinessMedia4all  en Gasterij de Arend in Winssen. Ruim 170 ondernemers en bestuurders uit de gemeente Beuningen waren getuige van een feestelijke uitreiking.

De bekendmaking werd omlijst met een optreden van Zangroep WhatEver. Voorafgaand was er een VIP diner met genomineerden, sponsoren, partners, college van burgemeester en wethouders en genodigden. Nachtburgemeester Angela Verkuijlen trad op als gastvrouw en deed dit met allure.

Het werd spannend gemaakt, jury rapporten werden voorgedragen en bij Rescope kwam  naar voren dat wij op een unieke manier high tech en creativiteit aan ambachtelijkheid koppelen. Dat wij ondernemen met durf, vakmanschap, oog hebben voor onze klanten en ons personeel en altijd streven naar het hoogste. Twee top ondernemers.  Lovende woorden en uiteindelijk dus de titel: Ondernemer van het Jaar 2016 van Beuningen.

Wij danken iedereen die deze avond tot een bijzondere avond heeft gemaakt en zullen de titel met trots dragen.

Petra en Michiel Benink

 

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!