logo rescope Reparatie & revisie van endoscopen

ENDOSCOOP-REPARATIE EN -REVISIE

Een storing of defect aan een starre of flexibele endoscoop is vervelend. Voor u én voor uw patiënten. Neem in dat geval direct contact op met Rescope. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk, indien mogelijk al de volgende dag, kosteloos beschikt over een vervangend leenexemplaar, uiteraard van de hoogste kwaliteit. De communicatielijnen houden we kort, zodat u snel met ons kunt afstemmen.

De defecte endoscoop repareren wij snel en vakkundig in onze geavanceerde werkplaats. U kunt vertrouwen op onze experts, want zij werken precies volgens de productspecificaties van de producent. Hoe lang dit exact duurt, hangt af van de aard van de reparatie.

In de meeste gevallen bezorgen wij de gerepareerde endoscoop binnen zes tot acht werkdagen retour. Ook bij endoscoop-revisie geven wij vooraf aan hoe lang het gaat duren. In overleg met u nemen wij het leenexemplaar mee terug. Bovendien krijgt u standaard 6 maanden garantie op de reparatie. Dat is de service waar wij voor staan.

ONZE WERKWIJZE BIJ ENDOSCOOP-REPARATIE

Zodra we uw opdracht hebben ontvangen doorlopen wij de volgende stappen:

  • MELDING DEFECT
  • IN 1 DAG AFHALEN VAN DE DEFECTE ENDOSCOOP EN EVENTUEEL LEVEREN VAN EEN LEENEXEMPLAAR
  • INSPECTIE EN OFFERTE
  • GOEDKEURING OP DE OFFERTE
  • REPARATIE
  • KWALITEITSCONTROLE
  • ENDOSCOOP RETOUR

U werkt continu aan veiligheid. Wij ook. Door Rescope gerepareerde of gereviseerde endoscopen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Wij werken volgens een aantal zorgvuldig gedefinieerde procedures, vastgelegd in een kwaliteitssysteem. Wij gebruiken onderdelen die met de grootste zorgvuldigheid worden geproduceerd en bestaan uit patiëntveilig materiaal. U mag op elk moment toetsen of wij ons daaraan houden. Desnoods ook achteraf. Mede dankzij deze efficiënte werkwijze kunnen wij u scherpe tarieven bieden.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

EXCLUSIEF EUROPEES REPARATIECENTRUM COGENTIX MEDICAL

Rescope is sinds juni 2012 officieel gevalideerd en geautoriseerd als reparateur voor de flexibele endoscopen van Cogentix Medical (voorheen Vision Sciences Inc.). Dit Amerikaanse bedrijf is een wereldspeler op het gebied van flexibele endoscopen. Deze endoscopen worden door specialisten geroemd om de uitstekende beeldvormingstechnieken. Al sinds 1990 is Cogentix Medical de specialist op het gebied van oplossingen voor efficiënter scopiëren en verbeterde infectiecontrole bij het gebruik van endoscopen. Wilt u meer weten? Dan kunt u ons altijd bellen op 024 – 366 22 42

OFFICIEEL DEALER IN NEDERLAND ULTRAZONIC

Ultrazonic is een Belgische onderneming volledig gespecialiseerd in infectie controle. Met de focus op voorreiniging van flexibele endoscopen en ultrasoon reinigen van chirurgisch instrumentarium een prachtige aanvulling op het Rescope service concept. Het Ultrazonic Endo meubel is het eerste en enige automatische voorreinigingsmeubel dat alle processen controleert en vastlegt. Continue waarborging van de watertemperatuur en contacttijd met de chemie, elk kanaal wordt afzonderlijk en automatisch gespoeld en de geïntegreerde geautomatiseerde lektest maken het systeem uniek. Voor meer informatie neemt u contact op of neemt u een kijkje op ultrazonic.com.